top of page

Bloemige daglicht Showroom huren

Sharon Flowers

Sharon Flowers is de bloemrijkste daglichtstudio in Purmerend, onder de rook van Amsterdam nabij A7. Onze showroom verhuren wij ook voor fotoshoots, videografie, netwerkevent, product fotografie of branding content foto's. De showroom heeft 2 grote overhead deuren gelegen aan de zuidkant waardoor er extra veel daglicht naar binnen komt. Ook zijn al onze verstelbare spotjes voorzien van daglicht lampen. De showroom heeft verschillende ruimtes, van een gezellige, warme huiskamer sfeer in Eric kuster stijl, tot de meest fleurigste kamer. Een bloemenwand en Instagram hoekjes zijn niet te ontbreken. 

Kom voor een branding shoot, product shoot, meeting, of videoshoot naar Sharon Flowers. Wij bieden betaalbare tarieven aan.

Fotograaf aan het werk

Bloemen studio Purmerend

Sharon flowers is de fleurigste showroom van 150m2 waar je je meteen thuis gaat voelen. Met het voordeel van veel verschillende ruimtes op één verdieping, heb je garantie voor een fantastische dag in onze showroom.

Content nodig voor Instagram?

Een fotoshoot voor jouw bedrijf of een videoshoot. Aan aankleding zal het niet ontbreken. In elke hoek vind je prachtig gestylde zijden bloemen boeketten, meer dan 20 soorten planten/bomen. Zoek jij een speciale styling? Je kan Sharon ook inhuren als bloemist voor een x aantal uur.

Luxe Mansion Interior
pictogram.png

7 dagen per week beschikbaar

pictoram.png

Gratis parkeren

pictogram.png

Gratis koffie, thee & wifi

pictogram.png

Bloemist bij boeken

Tarieven

Bloemist bij boeken - €50 p/u.

2.png
3.png
Type
arrow&v

Bedankt voor de inzending!

Bloemen en flessen

Boeking aanvraag

bottom of page